BELLA VENEZIA 2

BELLA VENEZIA 2 Authentiek Italiaans!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1559 beoordelingen
26 jul 2021 om 22:16 Heel lekker eten, maar de prijs voor een pasta en soepje is wel aan de hoge kant in verhouding tot een pizza.
26 jul 2021 om 20:26 Anderhalf uur moeten wachten op de pizza, gebeld naar bella venezia waar de pizza bleef kreeg een korte en geirriteerde reactie terug.
22 jul 2021 om 20:57 Alles weer prima. 2x mindere ervaring gehad.... nu weer zoals we het gewend zijn. Top. Ga zo door
21 jul 2021 om 20:49 Ik erger me iedere keer wezenloos wanneer de fooi naar voren komt. Dat de 'baas'zich daarmee bezighoudt! Het is uitsluitend iets van de klant die bovenop de prijs uit louter goedheid de bezorger een extraatje geeft. Dat de baas zelfs het bedrag
18 jul 2021 om 12:43 Beste pizza's en pasta's van de omgeving! Aanrader!
17 jul 2021 om 23:37 De kalfaspareribs waren taai, gelukkig patat goed. Er had wel een blaadje sla en een augurkje gekund. De Maccaroni alla caza pasta, goed warm, maar een droge ( iets meer saus) hap, de kaas veel en zout. Ik zou niet weer bestellen.
17 jul 2021 om 19:37 Heerlijke pizza en pasta. Snel bezorgd en goed op temperatuur.
10 jul 2021 om 6:11 Bezorging prima. Eten heel erg matig. Shoarma nog wel aardig. De risotto had weinig smaak, en volgens mij zat er zelfs deels groente uit blik in.
6 jul 2021 om 14:09 Bezorgtijd was zoals ze hadden aangegeven (plus of min enkele minuten) Het eten was heerlijk en goed warm! Een echte aanrader voor zowel Pizza als Pasta.
28 jun 2021 om 19:11 De pizza’s gingen pas de oven in toen ik na een uur gebeld heb waar het eten bleef. De kwaliteit viel tegen. Ik heb nog nooit een pizza met parmaham gehad die meegebakken werd in de oven, erg jammer voor de smaak.
26 jun 2021 om 20:47 Eten was weer erg goed. Uurtje wachten na bestellen was wat aan de lange kant. Bezorger had zijn dag niet. Gezicht naar beneden. Pizza afgeven, niks zeggen en weg. Normaal gesproken zijn de bezorgers netter. Gemiste kans.